grill ogrodowy murowany z wedzarnia
Podstawowe narzędzia Każdy powinien mieć Gourmet Kitchen
Jestem kucharz amator, mogę powiedzieć, że ponieważ nie pracuję jako kucharz na życie, ale zostały gotowania od ponad 30 lat. Istnieją pewne narzędzia, które każdy kucharz powinien mieć w swojej kuchni, aby móc właściwie gotować posiłki dla smakoszy. Po pierwsze trzeba mieć dobrej jakości sztućce, aby móc wyciąć mięs i warzyw dla potrzeb grzewczych. Numer jeden element na tej liście potrzeb sztućców jest dobrej jakości nóż szefa kuchni, który będzie prawdopodobnie kosztować tyle, ile siedemdziesięciu dolarów.
Po drugie trzeba będzie kilka dobrych desek do krojenia, dzięki czemu nie są siekanie swoje blaty. Proponuję dwie deski do krojenia, ponieważ używam jeden dla mięs i jeden dla warzyw. Lubię trzymać je oddzielnie. Można dokonać wielu wyborów tutaj od tanich do wyższej jakości, ale jeśli chcesz, deska do krojenia, aby mógł cię chwilę I sugerują, że warto zainwestować trochę więcej w pokładzie o wyższej jakości. Istnieje wiele różnych rozmiarach do wyboru, jak również i można dostać jeden duży na tyle, by objąć cały zlew lub taki, który siedzi na ladzie, lubię mieć po jednym z każdego. W miarę tego, czy iść z drewna lub tworzywa sztucznego, jest to bardziej osobiste preferencje, ale naprawdę plastikowa spowoduje noże, by stać się matowe szybciej. Niezależnie od tego, czy wybierzesz drewna lub tworzywa sztucznego krojenia trzeba będzie ostrzenia noży.
Jeśli jesteś już wielki smakosz kucharz czy są skupione w stając się jednym chcemy też kilka noży specjalnych, takich jak Filet Noże, Carving Noże, tasaki, noże paring i możliwe obwarzanek Cutter. Będziesz także chcą zawozi do mieszania, szczypce do wyciągania przedmiotów z gorących garnków lub wyłączyć z grilla, a także makaron szczypce do obsługi dania z makaronu.
napisane przez: